top of page

Lesage Uitvaartzorg

“Laureaat van de arbeid”

CDS Lesage Begrafenissen, uitvaartzorg in alle sereniteit

Het familiebedrijf CDS Lesage Begrafenissen verzorgt al sinds 1947 uitvaarten in binnen- en buitenland. We beschikken over een eigen funerarium dat in Groot-Bijgaarden gelegen is. Al meer dan 65 jaar staan wij erom bekend dat we op een serene en stijlvolle manier klaar staan om u zo veel mogelijk zorgen uit handen te nemen en u tijdens de uitvaart te begeleiden en ondersteunen.

Voor ons is de hoofdzaak om u op te vangen in de moeilijke tijd die de dood van een naaste nu eenmaal inleidt. Want rouw is een moeilijk proces dat veel van u en uw omgeving vergt. Er komen zo veel verschillende emoties op u af en er zijn plotseling zo veel zaken die geregeld moeten worden dat er als nel iets over het hoofd gezien of vergeten wordt.

Daarom is CDS Lesage Begrafenissen er voor u. Wij organiseren echt alles voor u wat er bij een begrafenis of crematie komt kijken. De administratie, uitnodigingen, een kist of urn, bloemstukken of rouwkransen, de uitvaartdienst en koffietafel. Wij nemen het u op dit moeilijke moment discreet uit handen.

U kunt ook bij ons terecht voor het vastleggen van laatste wilsbeschikkingen, uitvaartverzekeringen en -contracten.

Begrafenisonderneming Dilbeek - Begrafenisonderneming Asse - Begrafenisonderneming Zellik - Begrafenisonderneming Groot-Bijgaarden - Begrafenisonderneming Kobbegem - Begrafenisonderneming Relegem - Begrafenisonderneming Mollem - Begrafenisonderneming Bekkerzeel - Begrafenisonderneming Ter Heide

Contacteer CDS Lesage voor serene zorg en steun bij overlijden

Lesage

bottom of page